måndag 9 juli 2012

Race on the Base Föne


Ja vad ska vi säga om söndagens körning? Det blev iaf 4 repor trots att regnet hängde i luften bokstavligt talat! Och vi har iaf konstaterat att mos finns det, MEN vi måste fixa kopplingen så det går att slira iväg den ordentligt. Gjorde iaf 3 starter med launch, men det blir för "hårt" iväg o den bara spinner eller nästan dör!
Dit med en reducering till 1ans vxl i starten! till att börja med!! Sen 8' slicks, är det ngn som har typ 22/8-15 slicks liggande så hojta!!
Sen ska vi göra en fram bakvagnsinställning, för nu är han tung som satan att knuffa igen! Det tar en massa onödig kraft från bilen!
Eventuellt ska vi försöka fått ställt in tändningen på ett par rullar innan  nästa race. Vilket vi inte riktigt planerat när och vart det blir av!
Summa kardemumma. 206 km i sluthastighet med mer än 2 sek i 60'! 153 km på 201m. Tiden är ingen idé att nämna i det här läget, eftersom den ändå inte går iväg som den ska! :-/
Konstiga är att jag tyckte då den gick bra mkt bättre än i Orsa, o ändå mkt sämre tider o hastigheter nu...! (iofs ökat 3km efter kaminställning...men inte tillräckligt!)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Anonyma kommentarer publiceras ej.