lördag 22 september 2012

Säsongsavslutning i Orsa...

Blev som säsongen började, och som hela sommaren varit.., REGN!! Man blir såååå j***a less på det här landet med sitt regnande! Och i år var det riktigt illa!
Jocke o Fredrik slet som djur igår kväll med att få ihop bilen efter att det blev lite tok förra lördagen på racingen! Och vi var redo att åka till Orsa i morse, kollade vädret och det var fint... vi lastade och började iaf att åka in mot Dalarna, men vi ringde Mats som var på Tallhed, när vi var i Edsbyn, och då hade det börjat att droppa!! Bara att vända och åka hem igen.
Det enda positiva var väl att lamellerna inte var slut, utan det var stödlagret i svänghjulet som på något sätt lyckats hamna på sniskan, o det var det som lät när man kopplade ur.

Och efter oljepumpens nyp, så fick vi byta ram- och vevstakslager, några av dom hade några repor och luktade lite bränd olja. Så det är bytt och fräscht nu...bara att vänta 237 dagar nu då tills vi får testa bilen ordentligt nu när den äntligen fungerar!
Under vintern kommer vi att byta medbringare. Vi fick nya Bmw prylar av en polare till Mats, som dom säger är sprängsäkra.
Efter att ha provat kopplingen på Km´et, och kollat dataloggen, så ser vi 1.7sek i 60fot, med omtag efter 0.5sek, pga dåligt fäste...Så det ser ju iaf lovande ut inför kommande säsong!

Vi kommer väl med uppdateringar under vintern efter hand, vi ska först bygga klart stallet. Och sen ska vi lätta bilen..... :D


5 kommentarer:

  1. Lätta bilen ??? Banta Flisan ! ;D
    Sry lycka till nästa år : )

    SvaraRadera
  2. Hahaha...det är ju det jag gör, men att banta närmare 100 kg blir tufft! :-/
    Det finns andra som kan lätta på det sättet tycker jag! Ingen nämnd, ingen glömd... *s*

    Hoppas du hinner få ut din bil till nästa säsong!!! De är ju bara 229 dagar kvar!!! Det borde du hinna på va? :D

    SvaraRadera
  3. Alla den stress ...jag orkar snart inte mera !! ; )

    SvaraRadera
  4. jag håller med dig, jag funderar på om vi ska ta ett år off nästa år, o skita i allt...... :) finns annat att göra känns det som.

    SvaraRadera
  5. Har en känsla av att jag till och med hinner få bilen klar före jul i år ! : )

    SvaraRadera

Anonyma kommentarer publiceras ej.